Belangrijk bericht ivm het corona virus en onze dienstverlening.

Aanmeldformulier voor gesubsidieerd Ontwikkeladvies 45 plussers

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zich aanmelden voor het gesubsidieerd Ontwikkeladvies. Voordat het Ontwikkeladvies start, controleren wij of je aan de eisen voldoet.

Na ontvangst van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder op de hoogte te brengen van de te volgen procedure en de eerste afspraak inplannen.

We hebben de volgende gegevens nodig:

  Wij zullen proberen zo veel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur.

  Accepteer de volgende voorwaarde voor het versturen van het formulier:

  Je bent een werknemer, ambtenaar of zelfstandige zonder personeel, van vijfenveertig jaar of ouder
  Je werkt gemiddeld minimaal 12 uur per week
  Er is, of wordt voor u geen plan van aanpak opgesteld in het kader van de regeling
  procesgang 1e en 2e ziektejaar.
  Je kunt geen beroep doen op voorzieningen in een door de werkgever vaststelde regeling in verband met een reorganisatie *
  Om in aanmerking te komen voor de subsidie moeten wij een kopie maken van je identiteitsbewijs, ga je hiermee akkoord?

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

  Het Waterink Instituut is met het openbaar vervoer goed bereikbaar, vanaf het Centraal Station Amsterdam en het Station WTC/Zuid met metro 52, halte Vijzelgracht ( 5 minuten lopen) of met de tramlijnen 1, 2 of 5, uitstappen halte Prinsengracht. Vanaf deze halte is het 10 minuten lopen.

  In de directe omgeving is parkeerruimte voor de auto zeer schaars. Op 2 minuten lopen is er een kleine parkeergarage “De Hoofdstad”, Prinsengracht 540, 1017 KK Amsterdam. Uw auto wordt daar voor u geparkeerd; er is altijd plaats. Onder het Museumplein bevindt zich een grote parkeergarage (Q-Park). Vanaf daar is het 5 tot 10 minuten lopen naar ons Instituut via de passage van het Rijksmuseum. Ook APCOA Parking Prins & Keizer, Prinsengracht 927 – hoek Vijzelstraat – bevindt zich op 5 à 10 minuten loopafstand.