Belangrijk bericht ivm het corona virus en onze dienstverlening.

07
aug

0
Keuzestress over je toekomst

Keuzestress over je studie. Wat nu?

Voor de meeste leerlingen en studenten is het een weer een druk jaar geweest. Sommigen wisten halverwege al dat ze het zouden halen, anderen hebben nog even flink moeten doorwerken en weer anderen redden het dit keer net niet. Hoe het ook zij, voor de meesten zit het er nu toch echt wel op en kan een welverdiende vakantie beginnen. He he, even niets!

Wat wil ik worden?

Maar voor je het weet is het alweer september en start het nieuwe schooljaar! Weet jij al wat je gaat doen komend jaar, dan is er niets aan de hand. Heb je nog geen idee, of moet je in de loop van het jaar belangrijke keuzes maken, zoals: een profielkeuze of een studiekeuze? Dan kun je daar best over lopen piekeren. Nu heeft piekeren doorgaans weinig zin. Advies vragen vaak juist wel!

Loop jij rond met vragen als: ‘hoe maak ik de juiste profielkeuze’, ‘welke studie past bij mij’, of ‘welke open dagen zal ik volgend jaar bezoeken’, of de vraag, ‘wat wil ik worden’ weet dan dat je met een degelijk studiekeuzeadvies al vlot op het juiste spoor kunt worden gezet. Dat is wel zo ontspannen!

Wij helpen je verder met jouw vragen

Met ons onderzoek van een werkdag kunnen wij je verder helpen met al je vragen en tot een persoonlijk en resultaatgericht studieadvies te komen waar je de rest van je leven profijt van zal hebben. Wij gebruiken testmateriaal dat zijn waarde heeft bewezen en degene die al zijn geweest hebben ons door middel van een enquête goed beoordeeld. Bekijk hier de resultaten.

Zou je hier meer informatie over willen ontvangen, schroom dan niet ons een berichtje te sturen.

Voor nu wensen wij van het Waterink Instituut iedereen een mooie, lange zomer en een hele fijne vakantie!

No Comments

Reply