Belangrijk bericht ivm het coronavirus en onze dienstverlening 
arbeidsscan op de huidige markt met Waterink instituut

Gratis Ontwikkeladvies NL leert door

Het ontwikkeladvies geeft werkenden en werkzoekenden meer zicht op hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

In het kader van de regeling Nederland leert door, anders dan bij de 45+regeling, komt nu iedereen vanaf 18 tot 66 jaar die een relatie heeft met de arbeidsmarkt in aanmerking voor een gesubsidieerd Ontwikkeladvies, ook als je even geen werk hebt.

✅ Een beter beeld wat je ècht wil en kan
✅ Meer zicht en grip op de toekomst
✅ Binnen een dag professioneel advies waar je echt iets aan hebt

Waarom een Ontwikkeladvies?

Er zijn veel werknemers en ZZP’ers die door de corona crisis worden geraakt. Hun werk is veranderd, verdwenen of verminderd. Speciaal voor deze mensen stelt de overheid € 50 miljoen beschikbaar voor Ontwikkeladvies, om- en bijscholing: het crisisprogramma NL leert door.

Wat houdt een Ontwikkeladvies bij Waterink Instituut in?

Heel concreet bestaat de regeling uit een arbeidsmarktscan en vier uur loopbaancoaching.

Waterink Instituut is een gerenommeerd adviesbureau- als het gaat om studiekeuze en loopbaanvragen. Wij hebben vorig jaar veel positieve ervaring opgedaan met het 45+ Ontwikkeladvies (een soortgelijke regeling, maar alleen voor mensen ouder dan 45 jaar en met betaald werk).

Onze aanpak onderscheidt zich van andere aanbieders omdat wij alles in één werkdag aanpakken. Dus geen langlopende trajecten met meerdere afspraken. Ideaal voor mensen die de voorkeur geven aan een intensieve aanpak, mensen die niet zo vaak vrij kunt nemen van hun werk en mensen die van ver moet komen.

Voor wie is deze regeling bedoelt?

Iedereen in de leeftijdscategorie tussen 18 en 66 jaar en met een relatie tot de arbeidsmarkt kan gebruik maken van deze regeling. Dit kunnen zijn werknemers, ZZP’ers, flexwerkers en werkzoekenden.

Door het grote succes van het Gratis Ontwikkeladvies dat deze zomer kon worden aangevraagd, heeft Minister Koolhaas van SZW hiervoor versneld een nieuw en ditmaal ruimer subsidiebudget ter beschikking gesteld. Vanaf 1 december 2020 is het daardoor weer mogelijk om een Gratis Ontwikkeladvies aan te vragen. Je kunt je hiervoor nu al aanmelden. Wij nemen dan contact met je op en plannen je onderzoek met je in.

Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken, neemt u dan contact met ons op

 

 

Meld je hieronder aan, dan nemen we meteen contact met je op.

 

 

Voor onze andere dienstverlening rond loopbaanbegeleiding, kun jij je hier oriënteren.
Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. We zijn tijdens kantoortijden te bereiken.