Belangrijk bericht ivm het coronavirus en onze dienstverlening 
Gratis-loopbaanadvies-voor-45-plussers-waterink-instituut-4

Bij het Waterink Instituut kun je terecht voor een ontwikkeladvies over jouw loopbaan.
Let op: De subsidie van de overheid voor een gratis ontwikkeladvies is op dit moment helaas niet meer van kracht

Wanneer je toch gebruik wil maken van dit op zich gunstig geprijsde 45+ontwikkeladvies, kunt je dit uiteraard wel voor eigen rekening aanvragen, je ontvangt dan zelf de factuur.

✅ Een beter beeld wat je ècht wil en kan
✅ Meer zicht en grip op de toekomst
✅ Binnen een dag professioneel advies waar je echt iets aan hebt

Waarom een Ontwikkeladvies?

Het Ontwikkeladvies geeft je inzicht in het toekomstperspectief van je huidige werk, je competenties, belangstelling en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het resultaat is een persoonlijk ontwikkelplan, waarin staat beschreven wat voor acties je gaat ondernemen om je mogelijkheden te vergroten om met plezier aan het werk te blijven tot het pensioen. Het Ontwikkeladvies draagt daarmee bij aan een goede voorbereiding op de laatste fase van je loopbaan.

Wat houdt een Ontwikkeladvies bij Waterink Instituut in?

Een Ontwikkeladvies bij Waterink Instituut omvat een uitgebreid intakegesprek, een loopbaanscan en aansluitend een adviesgesprek. Alles vindt plaats op dezelfde dag en zo’n onderzoek neemt dan ook een volle dag in beslag.

Gedurende het intakegesprek wordt een online intake-vragenlijst ingevuld die ingaat op je persoonlijke omstandigheden en een beeld geeft over je arbeidsmarktpositie. De loopbaanscan bestaat uit motivatie- en persoonlijkheidsvragenlijsten en interessevragenlijsten. Daaruit komt een beeld naar voren van je kwaliteiten en affiniteiten, competenties en je ontwikkelpunten. Deze uitkomsten worden zorgvuldig met je besproken, waarna er conclusies worden getrokken voor de nabije toekomst. Deze worden geconcretiseerd in een actieplan, zodat je er zelf verder mee kunt. Er is gedurende de dag voorzien in totaal 4 uur coaching door onze ervaren loopbaanadviseurs.

Wat levert het je op?

Na afloop van de dag ga je naar huis met een vergroot inzicht in je motivatie, kwaliteiten en mogelijkheden. Je ontvangt een uitgebreide rapportage van de tests die je gemaakt hebt, een samenvatting van de belangrijkste conclusies en een concreet actieplan waar je je volgende loopbaanstap op kunt baseren.

Wanneer je vragen hebt of een afspraak wilt maken, neemt u dan contact met ons op

 

 

Voor onze andere dienstverlening rond loopbaanbegeleiding, kun jij je hier oriënteren.
Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. We zijn tijdens kantoortijden te bereiken.