Belangrijk bericht ivm het corona virus en onze dienstverlening.

Geachte bezoeker van onze website,

Graag brengen wij je op de hoogte van het hygiënebeleid van Waterink Instituut, de maatregelen die wij treffen om je te beschermen tegen besmetting met het Coronavirus en de verdere verspreiding ervan in te dammen.

Het Waterink Instituut volgt in deze de richtlijnen van het RIVM en wij passen onze dienstverlening hierop aan.

Wij zijn een klein bedrijf, waar maximaal zes, maar doorgaans vier deelnemers per dag aan een onderzoek deelnemen.We beschikken over een ruimte testzaal, waarbij iedere deelnemer een eigen tafel en laptop heeft. De tafels staan tenminste anderhalve meter uit elkaar. Er is dan ook voldoende ruimte om een veilige afstand te kunnen bewaren tussen de kandidaten onderling en tussen de kandidaten, adviseurs en de testbegeleiding.

Om maximale veiligheid te kunnen bieden aan de deelnemers van het onderzoek, hebben wij besloten vanaf nu maximaal drie deelnemers per dag aan te nemenDaarnaast adviseren wij bij het nagesprek slechts één van de ouders fysiek deel te laten nemen. De andere ouder kan desgewenst natuurlijk via een smartphone-verbinding eveneens – zij het off site – deelnemen aan het gesprek. 

Waterink-Instituut-en-het-coronavirus
We beschikken over een ruimte testzaal, waarbij iedere deelnemer een eigen tafel en laptop heeft.

Natuurlijk treffen wij verder alle voorzorgsmaatregelen met betrekking tot algemene hygiëne van de werkplek en het pand. De belangrijkste maatregelen die wij op dit moment nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn:

– Wij geven tijdelijk geen hand bij binnenkomst.
– Hoesten en niezen aan de binnenkant van de elleboog.
– Wij gebruiken papieren zakdoekjes en gooien deze na gebruik direct weg.
– Regelmatig handen wassen.
– Wij reinigen de testapparatuur na gebruik.

Wij vinden het belangrijk dat onze kandidaten zich ook houden aan deze hygiënemaatregelen, voor hun eigen en onze veiligheid.

Vooralsnog betekent dit dat wij onze reguliere studie-, beroeps- en loopbaanonderzoeken nog onverkort op locatie kunnen aanbieden.

Voor iedereen die – voorlopig – niet kan, mag of wil reizen, bieden wij nu ook de mogelijkheid onze onderzoeken online af te nemen. Neem alsjeblieft contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij hopen je hiermee goed te hebben geïnformeerd. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen 020-6739060 of mailen: administratie@waterinkinstituut.nl.

Hartelijke groet,
Team Waterink Instituut