Voelt u zich aangesproken, leg dan uw vraag voor aan één van onze deskundigen of maak een afspraak. Wij bepalen in overleg de datum van het onderzoek en proberen hierbij vanzelfsprekend zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. U dient er evenwel rekening mee te houden dat er gedurende bepaalde periodes van het jaar een wachttijd van enige weken kan ontstaan.

Omdat leerlingen die HBO of universiteit willen volgen zich voor 1 mei moeten inschrijven adviseren wij u, als u een studie- en beroepskeuzeonderzoek wilt laten verrichten, daarvoor ruim op tijd een afspraak te maken. Dit om te voorkomen dat u tegen een lange wachtlijst aanloopt of niet meer voor 1 mei bij ons terecht kunt.

Op maandag t/m vrijdag kunt u ons van 9.00 – 17.00 uur bereiken onder telefoonnummer 020-6739060.

[wd_hustle_cc id=”kerst-bericht”]

Wilt u meteen een afspraak maken, dan kan dat via dit formulier.

Contact

Naam:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Uw vraag:

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Contactgegevens

Adres: Eerste Weteringdwarsstraat 2B, 1017 TN, Amsterdam

Telefoon: 020-6739060

Bel mij terug

Naam

Telefoonnummer

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Het Waterink Instituut is met het openbaar vervoer goed bereikbaar, vanaf het Centraal Station Amsterdam met de tramlijnen 1, 2 of 5, uitstappen halte Prinsengracht. Vanaf daar is het ruim 5 minuten lopen.

In de directe omgeving is parkeerruimte voor de auto zeer schaars. Op 2 minuten lopen is er een kleine parkeergarage “De Hoofdstad”, Prinsengracht 540, 1017 KK Amsterdam. Uw auto wordt daar voor u geparkeerd; er is altijd plaats. Onder het Museumplein bevindt zich een grote parkeergarage (Q-Park). Vanaf daar is het 5 tot 10 minuten lopen naar ons Instituut via de passage van het Rijksmuseum. Ook APCOA Parking Prins & Keizer, Prinsengracht 927 – hoek Vijzelstraat – bevindt zich op 5 à 10 minuten loopafstand.