Beoordelingen

Beoordelingen van onze deelnemers

Bij het Waterink Instituut kijken we naar waar je kwaliteiten liggen en naar wat past bij jou als mens. Daarop baseren wij ons advies.

In de ruim dertig jaar dat het instituut in zijn huidige vorm bestaat, hielpen wij duizenden tevreden deelnemers met een gedegen studiekeuzeadviesDe studiekeuzetrajecten zijn voor leerlingen (VMBO, HAVO en VWO) en studenten (MBO, HBO en WO) die graag een weloverwogen studiekeuze willen maken.

Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het geven van loopbaanadvies aan mensen die om wat voor reden dan ook toe zijn aan een nieuwe stap in hun loopbaan en behoefte hebben aan een frisse blik op hun capaciteiten.

Het Waterink Instituut heeft een lange historie in het helpen van mensen om hun talenten te ontdekken. Een beproefd concept in een modern jasje.

Beoordelingen van onze deelnemers

Daan

Uitgelichte referentie

Goedemiddag, 

Inmiddels 3 jaar na het studiekeuzeonderzoek van onze zoon Daan wil ik jullie even informeren over het vervolg. 

Allereerst heeft de rapportage enorm geholpen om een beeld te schetsen van Daan en om zijn persoonlijke eigenschappen en zijn voorkeuren te bespreken. 

Ter oriëntatie is hij vervolgens bij diverse universiteiten langs geweest en vooral het bezoek aan Wageningen is daar zeer positief uit gesprongen! Daan is dit studiejaar dan ook gestart met de studie Biotechnologie in Wageningen. We kunnen niet anders zeggen dan dat hij een vliegende start heeft gemaakt! Nog niet één negatief verhaal gehoord en hij voelt er zich ‘als een vis in het water’! Natuurlijk is dit alles nog maar het begin en Daan zal nog hard moeten werken, maar ik ben erg blij te zien dat hij het zo naar zijn zin heeft! 

Daarnaast ben ik ook heel blij, omdat ik voorafgaand aan de test bij jullie nooit aan Wageningen gedacht zou hebben. 

Vriendelijke groeten en nogmaals hartelijk dank! 

Meino de Jong , dinsdag 4 januari 2022

Uitgelichte referenties

Beste Maaike
Dank  voor het rapport waarin je onze zoon echt hebt gezien en ons waardevolle inzichten hebt gegeven in zijn talenten en mogelijkheden.

Wij zijn daar heel blij mee. Dank ook voor de manier waarop je het gesprek met ons hebt gevoerd. We waarderen je zorgvuldigheid en de manier waarop je hebt geluisterd naar ons. Wij hebben veel betrokkenheid, vriendelijkheid en compassie ontmoet, dankjewel daarvoor. We hebben nu meer zicht op welke koers en keuzes goed bij hem kunnen aansluiten.

Anoniem, 15 maart 2022

Mijn zoon heeft echt enorm veel energie en zelfvertrouwen gekregen van de dag bij jullie instituut. Hij is serieus genomen, er werd naar hem geluisterd en hij heeft kunnen laten zien wat hem interesseert en kan. Wat wil een mens meer.

Het nagesprek waar ik bij was met aanbevelingen was heel concreet, praktisch gericht en inspirerend. Dat wat hij leuk vindt, lijkt ineens haalbaar en dat is echt goud waard.

We gaan het allemaal zien.

Mochten er mooie ontwikkelingen zijn, dan zal hij het jullie vast en zeker vol trots melden.

Met een vriendelijke groet van dankbare ouders

Anoniem, 5 juli 2021

Heeft u nog vragen, bel ons van 9-5 op werkdagen.

Team Waterink Instituut

Neem contact met ons op
020-6739060

4,8

van 5 sterren

op basis van 42 beoordelingen in Google. Onze studenten zijn erg tevreden over het keuzetraject.

#1

studiekeuzeadviesbureau

één van de langst bestaande studiekeuzeadviesbureau ’s in Nederland

2000+

Studenten

geholpen bij het maken van de juiste keuze.

Bekijk al onze diensten

2021-11-10T21:24:45+00:00
Het Waterink Instituut biedt verschillende diensten aan. Naast studiekeuze, beroepskeuze- en loopbaanonderzoek is ook online onderzoek en coaching mogelijk.

Profielkeuze

Een profielkeuze onderzoek geeft je inzicht in je kwaliteiten en in de richting die daarbij past. Je kunt met meer zelfvertrouwen kiezen voor een passend profiel.

2021-11-10T21:26:24+00:00
Het Waterink Instituut biedt verschillende diensten aan. Naast studiekeuze, beroepskeuze- en loopbaanonderzoek is ook online onderzoek en coaching mogelijk.

Studiekeuze

Met behulp van een studiekeuzeonderzoek krijg je inzicht in concrete opleidingen die aansluiten bij jouw capaciteiten, persoonlijkheid en interesses. Zo kun je doelgericht de open dagen bezoeken.

2021-11-10T21:28:00+00:00
Een studiekeuzeonderzoek geeft inzicht in studies die passen bij jouw kwaliteiten en interesses. Bezoek daarna doelgericht de open dagen en maak je keuze.

Masterkeuze

Na je bachelor zijn er diverse mastermogelijkheden, maar er zijn vaak ook beperkingen. Met behulp van een masterkeuze onderzoek brengen wij je daadwerkelijke mogelijkheden in kaart.

2021-11-10T21:24:45+00:00
Het Waterink Instituut biedt verschillende diensten aan. Naast studiekeuze, beroepskeuze- en loopbaanonderzoek is ook online onderzoek en coaching mogelijk.

Profielkeuze

Een profielkeuze onderzoek geeft je inzicht in je kwaliteiten en in de richting die daarbij past. Je kunt met meer zelfvertrouwen kiezen voor een passend profiel.

2021-11-10T21:26:24+00:00
Het Waterink Instituut biedt verschillende diensten aan. Naast studiekeuze, beroepskeuze- en loopbaanonderzoek is ook online onderzoek en coaching mogelijk.

Studiekeuze

Met behulp van een studiekeuzeonderzoek krijg je inzicht in concrete opleidingen die aansluiten bij jouw capaciteiten, persoonlijkheid en interesses. Zo kun je doelgericht de open dagen bezoeken.

2021-11-10T21:40:06+00:00
Het Waterink Instituut biedt verschillende diensten aan. Naast studiekeuze, beroepskeuze- en loopbaanonderzoek is ook online onderzoek en coaching mogelijk.

Loopbaan

Een loopbaanonderzoek geeft je inzicht in je capaciteiten, je motivatie en je werkwaarden. We begeleiden je in je zoektocht naar een passende vervolgstap in je carrière.

2021-11-10T21:41:49+00:00
Niet alle masters zijn toegankelijk na je bachelor. Met een masterkeuzeonderzoek brengen wij de beste opties in kaart.

Coaching

Met behulp van coaching wordt jij je bewust van je kwaliteiten, je valkuilen en je belemmeringen. We helpen je bewust te worden van je kwaliteiten en deze effectiever in te zetten.

2021-11-10T21:42:53+00:00
Alle onderzoeken kunnen ook online worden gedaan. Inhoudelijk is er geen verschil met een onderzoek op locatie, maar de werkwijze is wel iets anders.

Online onderzoek

Alle onderzoeken die we doen, kunnen ook online worden gedaan. Inhoudelijk is er geen verschil met een onderzoek op locatie, maar de werkwijze is wel iets anders.

2021-11-10T21:28:00+00:00
Een studiekeuzeonderzoek geeft inzicht in studies die passen bij jouw kwaliteiten en interesses. Bezoek daarna doelgericht de open dagen en maak je keuze.

Masterkeuze

Na je bachelor zijn er diverse mastermogelijkheden, maar er zijn vaak ook beperkingen. Met behulp van een masterkeuze onderzoek brengen wij je daadwerkelijke mogelijkheden in kaart.

2021-11-10T21:40:06+00:00
Het Waterink Instituut biedt verschillende diensten aan. Naast studiekeuze, beroepskeuze- en loopbaanonderzoek is ook online onderzoek en coaching mogelijk.

Loopbaan

Een loopbaanonderzoek geeft je inzicht in je capaciteiten, je motivatie en je werkwaarden. We begeleiden je in je zoektocht naar een passende vervolgstap in je carrière.

2021-11-10T21:41:49+00:00
Niet alle masters zijn toegankelijk na je bachelor. Met een masterkeuzeonderzoek brengen wij de beste opties in kaart.

Coaching

Met behulp van coaching wordt jij je bewust van je kwaliteiten, je valkuilen en je belemmeringen. We helpen je bewust te worden van je kwaliteiten en deze effectiever in te zetten.

2021-11-10T21:42:53+00:00
Alle onderzoeken kunnen ook online worden gedaan. Inhoudelijk is er geen verschil met een onderzoek op locatie, maar de werkwijze is wel iets anders.

Online onderzoek

Alle onderzoeken die we doen, kunnen ook online worden gedaan. Inhoudelijk is er geen verschil met een onderzoek op locatie, maar de werkwijze is wel iets anders.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op
  • Eén van de langst bestaande adviesbureaus voor loopbaan- en studiekeuze

  • Beproefd concept en wetenschappelijke methodes, aangepast aan de tegenwoordige tijd

  • Onze psychologen zijn gecertificeerde gebruikers met veel ervaring.

  • Goed beoordeeld door onze gebruikers, 4.8 vanuit 5 op Google Reviews.