Belangrijk bericht ivm het coronavirus en onze dienstverlening 

Bij het Waterink Instituut kijken we naar waar je kwaliteiten liggen en naar wat past bij jou als mens. Daarop baseren wij ons advies.

In de ruim dertig jaar dat het instituut in zijn huidige vorm bestaat, hielpen wij duizenden tevreden deelnemers met een gedegen studiekeuzeadvies. De studiekeuzetrajecten zijn voor leerlingen (VMBO, HAVO en VWO) en studenten (MBO, HBO en WO) die graag een weloverwogen studiekeuze willen maken.

Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het geven van loopbaanadvies aan mensen die om wat voor reden dan ook toe zijn aan een nieuwe stap in hun loopbaan en behoefte hebben aan een frisse blik op hun capaciteiten.

 

Onze beoordelingen van onze deelnemers via Google

  5 star review  Goede informatie uit de onderzoeken gehaald!

  thumb Jor
  2/12/2019

  5 star review  Ik vond het heel leuk en interessant om bij het Waterink Instituut een test te mogen maken!

  thumb Isabelle Waanders
  11/06/2017

  5 star review  Ik ben heel goed geholpen. Na een hele dag vragen beantwoorden op verschillende manieren. En wat testen gemaakt te hebben, ben ik er zeker van wat voor opleiding ik wil gaan doen. Ik wil het Waterink Instituut hier ook heel erg voor bedanken!

  thumb Vincent
  1/28/2019

  5 star review  Ik heb het beroepskeuze onderzoek ervaren als zeer leerzaam. het traject wat een dag duurt, is echt heel zinvol. het heeft mij opgeleverd dat ik met een toekomst gerichte keuze doelen kan maken en achter mijn beroep sta op dit moment. hierdoor heb ik een plan voor komend jaar en ben ik gelukkig een stuk vooruit geholpen. Bedankt hiervoor!

  thumb Elin Broekhuizen
  1/28/2019
Bekijk de beoordelingen op Google

Resultaten van onze klanten enquête

In 2016 hebben we een deel van onze clientèle uitgenodigd om ons te beoordelen door middel van het invullen van een enquête. In totaal hebben we 209 reacties ontvangen.

Hier volgt een overzicht van de resultaten. Bij bijna alle vragen in de enquête werd gebruik gemaakt van een schaalverdeling van 1 tot 100. Hierbij was 100 uiterst positief en 1 uiterst negatief.

Beoordeling bezoek - 81%
Onze werkwijze - 86%
Toegevoegde waarde van het onderzoek - 84%
Duidelijkheid nabespreking en rapport - 90%
Aanbevelingen aan anderen - 88%
Uitkiezen geschikte periode - 88%
Opvolging advies - 82%

Team Waterink Instituut

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande of wil je meer te weten komen over een studiekeuzeadvies, neem gerust contact op met ons.

NEEM CONTACT OP